onsdag 1 september 2010

Sommaren som varit...








Hej allihopa! Ja man kan väl inte påstå att ni behövt anstänga ögonen för att läsa min blogg, men jag har bara inte haft ork eller lust att skriva. Tiden bara flyger iväg och nu är sommaren slut och hösten börjar märkas. Det har ju faktiskt hänt en hel del under sommaren. Fredrik och Jessica har ju flyttat upp till Järvsö, vilket innebar att vi hade lånat ut vår bil till dom från slutet av april. Dom behövde en större bil än Polon för att frakta upp delar av sitt pick och pack.
Nu är jag tillbaka igen. Avbröts av Fredrik, som kom hit för att äta lunch.
Ja, som sagt, sommaren är kort....
Gösta och jag var ju på en liten kryssning med Birka Paradise till Riga och Visby. Tyvärr var det så varmt i Riga (33° kl. 09,00) att vi valde att inte gå iland där. Det var nog tur det, för på eftermiddagen visade termometern på 39°. Däremot gick vi iland när vi kom till Visby. Jättefin liten stad, men ack så mycket backar det är där. Vi kom hem till Ljusdal igen på kvällen den 26 juli. Den 27 juli anlände Björn, Petra, Emelie och Simon till oss. Efter midddagen så fick Gösta en ny liten stroke, så det blev inläggning på sjukhuset i Hudik. Efter att ha legat där i 2 dgr så skickade dom hem honom igen. Nu är det sjukgymnastik som gäller för honom 2 ggr i veckan.

Nu ser vi fram emot att få gå på Fredriks och Jessicas bröllop den 30 oktober.

Det blev lite skrivet här i alla fall.

Kram Gun

2 kommentarer:

Eva sa...

Hipp hipp hurra för att du syns igen.
Vacker bild! Krama gubbstrutten från oss!

Linda sa...

Härligt med en uppdatering från dig! Vad tråkigt med Göstas stroke, visste inte... Skönt att det verkar vara bra nu iallafall!

Kramar till er!